05 October 2016 / public affairs / FR 

State of the Union - Bingo

Elk jaar op de tweede dinsdag van oktober stelt de federale premier, normaal gezien, in het parlement de begroting en de krachtlijnen van het regeringsbeleid voor het komende jaar voor. Omwille van de begrotingsgesprekken die niet tijdig zijn afgerond, zal de beleidsverklaring nog even op zich moeten laten wachten. Echter, deze ‘State of the Union’ is één van de belangrijkste politieke toespraken van het jaar. Er wordt dan ook lang en zorgvuldig aan gesleuteld. Elke partij die deel uitmaakt van de regerinsgcoalitie wil uiteraard zoveel mogelijk elementen uit haar eigen partijprogramma erin vermeld zien.

We moeten eerlijk zijn, doorgaans is het luisteren naar de jaarlijkse ‘State of the Union’ niet meteen een spannende gebeurtenis.  Maar, met het Public Affairs team van akkanto, hebben we iets bedacht waardoor de obligate toespraak van de premier toch nog spannend kan worden.  We ontwikkelden voor u de ‘State of the Union’-bingo. 

U kan op twee manieren deelnemen. 

1. Maak zelf uw ‘State of the Union’-bingo

Download hier een blanco spelformulier. Noteer bij elk van de 4 partijen van de regeringscoalitie 5 trefwoorden die, volgens u, voor die partij van groot belang zijn en die ze dus graag zullen willen vermeld zien door de premier in zijn toespraak.

Als u het door u ingevulde formulier vervolgens inscant en ons via mail terugstuurt, dan kan u deelnemen aan onze wedstrijd.  De deelnemer die het meeste woorden uit zijn bingoformulier effectief vermeld ziet in de toespraak van de premier wint een cadeauchèque van 50 EUR. De winnaar wordt door ons via mail verwittigd.

Opgelet: uw ingevulde bingoformulier moet in onze mailbox (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) aankomen uiterlijk op de ochtend van de SOTU, voor 11u! 

2. Speel onze versie van de ‘State of the Union’-bingo

Zelf geen inspiratie? Wel, dan kan u op deze site vanaf dinsdag 11 oktober om 8u een bingoformulier downloaden dat door het Public Affairs van akkanto zelf werd ingevuld.  Als u dit formulier uitprint, dan kan u dinsdagnamiddag om 14u via de website van het parlement (www.dekamer.be) live luisteren naar de ‘State of the Union’ en zelf de woorden aankruisen die door de premier worden vermeld.  U kan hiermee geen prijzen winnen, maar u zal gegarandeerd meer fun beleven dan anderen.

Succes!

twitter google+ linkedin